Pàgines

3 de setembre del 2011

EXPERIÈNCIA al Centre Obert Portal Nou (Valls)



Nom de l'activitat: Globus sincers...


Descripció: L'activitat consta d'escollir entre tots els membres del grup adjectius negatius i positius, s'anoten en una pissarra. Un cop fet això, s'escriuen en paperets petits. Aquests paperets es dobleguen molt bé i es van introduïnt dins de globus de colors. Un cop tenim tots els globus plens, caldrà utilitzar la capacitat pulmonar i inflar-los tots, fent desprès un nus ben fort perquè no marxi l'aire.
Quan ja tenim el material preparat, es fa seure al grup en rotllana, i s'explica que cada globus conté un adjectiu o negatiu o positiu, es tracta que per torn un membre del grup" rebenti un globus seient-hi a sobre, i després doni l'adjectiu que hi havia dins, a un altre membre del grup  que ell cregui que aquell adjectiu el descriu. Tots i totes els membres del grup han de rebre un adjectiu de cada.
En acabar la dinàmica es posa en comú cada adjectiu i es fa un debat sobre si és adequat tenir-lo o no, que es pot fer per mantenir-lo, millorar-lo o resoldre'l, si és convenient o no, el perquè s'ha donat, etc.


Material: globus de colors, papers, llàpis o colors per escriure.


Gràcies per fer-nos arribar aquesta experiència i poder compartir-la

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada